Manual de bones pràctiques: El Centre Obert

De Infancia
Dreceres ràpides: navegació, cerca

L’Assistència i el Compromís

  • En la mesura del possible s’ha de participar activament en la preparació de les tardes, per la qual cosa la persona voluntària pot contribuir a la programació de les activitats, en les avaluacions i a la preparació i la recollida de les activitats.
  • És molt important establir un compromís d’assistència i puntualitat. Si algun dia no podem venir, s’ha d’avisar al telèfon del Centre Obert amb una trucada o un missatge. Els telèfons són 93.463.57.68 o al 660.68.40.64. Demanem la màxima antelació possible.

El Funcionament Diari

  • Al llarg de les tardes del Centre Obert està prohibit fumar davant dels infants i joves, evitant així fumar als horaris d’entrada i sortida.
  • Per vetllar pel bon funcionament del grup cal treballar plegades i evitar així possibles contradiccions amb la resta de l’equip educatiu de l’entitat, per la qual cosa s’han de respectar les consignes que aquests puguin establir. Totes hem de vetllar per tal que hi hagi una bona comunicació amb l’equip educatiu.
  • Cal informar a la persona referent del grup de qualsevol incidència que succeeixi al llarg de la tarda, en cap cas s’ha d’anar a parlar amb la família o tutor/a legal de l’infant involucrat.

<a href=http://buycialis.hair>cialis on line</a> Classical concepts in pharmacology cannot readily explain tissue selectivity in the actions of estrogens