Edició de la pàgina «Manual de bones pràctiques: El Centre Obert»

Dreceres ràpides: navegació, cerca

Avís: No heu iniciat cap sessió. Per tant, la vostra adreça IP serà visible públicament si feu qualsevol modificació. Si inicieu una sessió o creeu un compte, les vostres edicions s'atribuiran al vostre nom d'usuari, juntament amb altres beneficis.

Pot desfer-se la modificació. Si us plau, reviseu la comparació de sota per a assegurar-vos que és el que voleu fer; llavors deseu els canvis per a finalitzar la desfeta de l'edició.
Revisió actual El vostre text
Línia 1: Línia 1:
 
== L’Assistència i el Compromís ==
 
== L’Assistència i el Compromís ==
 
* En la mesura del possible s’ha de '''participar activament en la preparació de les tardes''', per la qual cosa la persona voluntària pot contribuir a la programació de les activitats, en les avaluacions i a la preparació i la recollida de les activitats.
 
* En la mesura del possible s’ha de '''participar activament en la preparació de les tardes''', per la qual cosa la persona voluntària pot contribuir a la programació de les activitats, en les avaluacions i a la preparació i la recollida de les activitats.
* És molt important establir un '''compromís d’assistència i puntualitat'''. Si algun dia no podem venir, s’ha d’avisar al telèfon del Centre Obert amb una trucada o un missatge. Els telèfons són 93.463.57.68 o al 660.68.40.64. Demanem la màxima antelació possible.
+
* És molt important establir un '''compromís d’assistència i puntualitat'''. Si algun dia no podem venir, s’ha d’avisar al telefon del Centre Obert amb una trucada o un missatge. Els telèfons són 93.463.57.68 o al 660.68.40.64. Demanem la màxima antelació possible.
  
 
== El Funcionament Diari ==
 
== El Funcionament Diari ==
* Al llarg de les tardes del Centre Obert està '''prohibit fumar davant dels infants i joves''', evitant així fumar als horaris d’entrada i sortida.  
+
* Al llarg de les tardes del Centre Obert està prohibit fumar davant dels infants i joves, evitant així fumar als horaris d’entrada i sortida.  
* Per vetllar pel bon funcionament del grup '''cal treballar plegades i evitar així possibles contradiccions amb la resta de l’equip educatiu''' de l’entitat, per la qual cosa s’han de respectar les consignes que aquests puguin establir. Totes hem de vetllar per tal que hi hagi una bona comunicació amb l’equip educatiu.  
+
* Per vetllar pel bon funcionament del grup cal treballar plegades i evitar així possibles contradiccions amb la resta de l’equip educatiu de l’entitat, per la qual cosa s’han de respectar les consignes que aquests puguin establir. Totes hem de vetllar per tal que hi hagi una bona comunicació amb l’equip educatiu.  
* Cal '''informar a la persona referent del grup de qualsevol incidència''' que succeeixi al llarg de la tarda, en cap cas s’ha d’anar a parlar amb la família o tutor/a legal de l’infant involucrat.  
+
* Cal informar a la persona referent del grup de qualsevol incidència que succeeixi al llarg de la tarda, en cap cas s’ha d’anar a parlar amb la família o tutor/a legal de l’infant involucrat.  
  
 
== El Tracte amb els Infants i la Confidencialitat ==
 
== El Tracte amb els Infants i la Confidencialitat ==
* Cal fer un '''ús responsable del telèfon mòbil''' i utilitzar-lo només quan sigui estrictament necessari. En cas de fer alguna fotografia hi haurà un ordinador disponible on descarregar-les i en cap cas les podrem emmagatzemar al nostre dispositiu. Per descomptat, estar prohibit fer difusió de fotografies de menors d’edat en xarxes socials o compartir-les amb el nostre entorn.
+
* Cal fer un ús responsable del telèfon mòbil i utilitzar-lo només quan sigui estrictament necessari. En cas de fer alguna fotografia hi haurà un ordinador disponible on descarregar-les i en cap cas les podrem emmagatzemar al nostre dispositiu. Per descomptat, estar prohibit fer difusió de fotografies de menors d’edat en xarxes socials o compartir-les amb el nostre entorn.
* '''No es podrà mantenir relació amb infants i les seves famílies''' de l’entitat fora de la seva estricta acció voluntària en el centre sense que aquesta estigui informada o consentida per la persona referent del projecte corresponent.
+
* No es podrà mantenir relació amb infants i les seves famílies de l’entitat fora de la seva estricta acció voluntària en el centre sense que aquesta estigui informada o consentida per la persona referent del projecte corresponent.
* La persona voluntària ha de ser conscient que està tractant amb infants i joves, per la qual cosa ha d’'''intentar utilitzar i promoure l’ús d’un llenguatge planer''' evitant així un llenguatge agressiu.  
+
* La persona voluntària ha de ser conscient que està tractant amb infants i joves, per la qual cosa ha d’intentar utilitzar i promoure l’ús d’un llenguatge planer evitant així un llenguatge agressiu.  
* '''En cap cas es podrà facilitar les dades personals''' cap als infants, joves i famílies participants de l’entitat.
+
* En cap cas es podrà facilitar les dades personals cap als infants, joves i famílies participants de l’entitat.
  
 
[[Category:Documentació]][[Category:Manual de bones pràctiques]]
 
[[Category:Documentació]][[Category:Manual de bones pràctiques]]

Si us plau, tingueu en compte que totes les contribucions per al projecte Infancia es consideren com a publicades sota els termes de la llicència Reconeixement-CompartirIgual CC BY-SA (vegeu-ne més detalls a Wiki Àrea Infància FPM:Drets d'autor). Si no desitgeu la modificació i distribució lliure dels vostres escrits sense el vostre consentiment, no els poseu ací.
A més a més, en enviar el vostre text, doneu fe que és vostra l'autoria, o bé de fonts en el domini públic o recursos lliures similars. Heu de saber que aquest no és el cas de la majoria de pàgines que hi ha a Internet. No feu servir textos amb drets d'autor sense permís!

Cancel·la | Ajuda per a l'edició (obre en una nova finestra)